Hoi allemaal!

Rond de kerstdagen hebben een aantal kinderen meegezongen in een gelegenheidskoortje. Dit was zo leuk dat we bezig zijn om een koortje met de kinderen van onze gemeente te starten. We zullen een paar keer per jaar in een dienst zingen. Voor die tijd komen we ongeveer drie keer bij elkaar om de liedjes te oefenen.

We oefenen in de kerk. Je ouders kunnen als ze dat willen wachten in de Belgrom. Jullie gaan de liedjes oefenen met Petra de Wit, Florian de Wit en Annet Doornebal. Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom.

Het is niet nodig dat je kunt lezen. Als je het leuk vindt om mee te doen ben je van harte welkom.

Op de website van de kerk vindt je onder het kopje jeugd een pagina voor het kinderkoor. Bij de pagina van het kinderkoor is ook een downloadpagina. Daar kan je de liedjes en de teksten downloaden. Zodat je thuis kunt oefenen en kunt luisteren. 

Je vind hier ook de agenda waar de oefendata in staan.

We hopen dat er veel kinderen zin hebben om mee te komen zingen!

Wij kijken er naar uit om er samen met jullie wat moois van te maken!

Als er vragen zijn vraag dan je ouders een mailtje te sturen naar Desiree Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We zijn nog op zoek naar een leuke naam voor het koor. Ook deze mag je naar Desiree mailen, of aan een van ons in de kerk vertellen.

Groetjes,

Desiree, Petra, Florian en Annet.