Laatste foto's


Op vrijdagavond is het tijd voor Rock Solid. Rock Solid is voor jongeren van 11  t/m 15 jaar. Op deze avonden is er ruimte voor ontspanning, maar ook voor het geloof. Op deze avonden is iedereen welkom, ook al ga je niet naar de kerk. Elke avond hebben we een ander onderwerp waar we alledaagse vraagstukken behandelen en er ook veel ruimte is voor eigen input. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, niets is verplicht op de avonden van Rock Solid, iedereen is welkom!

Ieder jaar vinden er ook weer verschillende leuke activiteiten plaats, zoals: zwemmen, bowlen, zaalvoetballen en een jeugd-dag of kamp!

Kortom, we zouden het leuk vinden als je langskomt, al is het maar om te kijken wat we precies doen. Je kunt onaangekondigd aansluiten. In de agenda op deze website kun je het Rock Solid rooster van het lopende seizoen vinden. Als je liever eerst wat meer informatie hebt kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Gerdien, Lars of Paul . Je bent meer dan welkom!

Groetjes,

Gerdien de Bruijn,  Lars Kramer en Paul de Bruijn